Kuka on tuuhea mcbusch?

Sisällysluettelo:

Anonim

2021-05-03 00:02:55 GMT+00:00 - Kyle Busch jäi pois kentältä uudelleenkäynnistyksen jälkeen kolmen kierroksen jälkeen ja voitti Buschy McBusch Race 400 NASCAR Cup -sarjan kilpailun klo. Kansas Speedway.

Miksi McBuschia kutsutaan Buschyksi?

Kunnioitus kuuluisalle Boaty McBoatfacelle, nimen päättivät NASCAR- ja Busch-oluen fanit, jotka äänestivät Twitterissä. Fanit ehdottivat nimiä tuhansittain. Ainoa asia, mitä osallistujien oli tehtävä kirjoittaakseen nimensä, oli lahjoittaa 1 dollari Farm Rescue -hyväntekeväisyyteen.

Mikä on Kansasin NASCAR-kilpailun nimi?

Miksi sunnuntain NASCAR Cupin kilpailu Kansas Speedwaylla on nimeltään 'Buschy McBusch Race 400'

Onko tänään NASCAR-kisa peruttu?

Ei, tänään ei ole NASCAR-kisaa, eikä niitä ole ennen elokuun toisena viikonloppuna. Kaikki kolme kansallista sarjaa (Cup, Xfinity ja Truck) pitävät tämän vuoden olympialaisissa kaksi viikonloppua. Kilpailun on määrä jatkua elokuussa.

Kuka omistaa Nashville Speedwayn?

Nashville Superspeedwayn omistaa NeXovation, jonka Dover Motorsports, joka omistaa Dover International Speedwayn, on myynyt. Nashville Superspeedway oli NASCARin pisin betoninen soikea sen aikana, kun se oli NASCAR Nationwide Series- ja NASCAR Camping World Truck Series -radalla.