Onko Kaizer Chiefs pätevä?

Sisällysluettelo:

Anonim

Etelä-afrikkalainen jättiläinen Kaizer Chiefs piti hermojaan kasassa tasapelissä Wydad Club Athleticia vastaan lauantaina, jotta he pääsivät kaikkien aikojen ensimmäiseen TotalEnergies CAF:n Mestarien liigan finaaliin 1-0 yhteisvoitolla marokkolaisesta.

Voittiko Kaizer Chiefs CAF:n Mestarien liigan?

Casablanca: Egyptiläinen seura Al Ahly voitti ennätyksellisen 10. CAF:n Mestarien liigan mestaruuden lauantaina voittaen 3-0 finaalissa 10-miehen eteläafrikkalaisen kilpailijan Kaizer Chiefsin. Casablanca.

Onko CAF:n Mestarien liigan finaalissa toinen osa?

Finaali pelataan 17. heinäkuuta Marokossa. Tämä on toinen kausi peräkkäin, kun finaali on pelattu yhdellä osalla. Aiemmissa versioissa oli kaksiosainen finaali. Amakhosi voitti Wydad Casablancan 0-0-tasapelin Johannesburgissa ja voitti yhteistuloksella 1-0 heidän neljän viimeisen ottelun ottelussa.

Kuinka monta jalkaa on CAF Champions League?

Mestarien liiga toimii pudotuspelinä, jossa on viimeinen lohkovaihe, jossa jokainen tasapeli (mukaan lukien finaali) pelataan kahdella osalla – kotona ja vieraissa. Pudotuspeleissä on 2 vaihetta: alkuvaihe ja ensimmäinen kierros (32 joukkuetta).

Kuka voitti CAF 2020?

Al-Ahly voitti Zamalekin ja voitti 2–1. Hän voitti ennätyksellisen yhdeksännen mestaruutensa ja ensimmäisen vuoden 2013 jälkeen. He ansaitsivat myös oikeuden pelata 2019– 20 CAF Confederation Cupin voittajaa RS Berkane sisään2020–21 CAF Super Cupiin ja karsiutui vuoden 2020 FIFA Club World Cupiin Qatarissa.

Suositeltava:

Mielenkiintoisia artikkeleita
Milloin joey jordison syntyi?
Lue lisää

Nathan Jonas Jordison oli amerikkalainen muusikko, joka oli metallibändi Slipknotin rumpali ja perustaja sekä kauhupunk-yhtyeen Murderdolls kitaristi. Jordison varttui Des Moinesissa, Iowassa vanhempiensa ja kahden sisarensa kanssa, ja sai ensimmäisen rumpusettinsä 8-vuotiaana.

Aatteellisessa yrityksessä?
Lue lisää

Pohjimmiltaan voittoa tavoittelematon yhteisö luodaan ja sitä johdetaan paljon kuin voittoa tavoittelevaa yhteisöä, paitsi että sen sijaan, että vuoden lopun voitto jaettaisiin työntekijöiden tai osakkeenomistajien kesken, julkisena yritykset tekevät osinkojen kautta, voittoa tavoittelemattomat yritykset sijoittavat ansaitsemansa rahat takaisin omaan toimintaansa palvellakseen … Mitä eroa on 501c3: