Onko jimenez voittanut majorin?

Sisällysluettelo:

Anonim

Toukokuussa 2018 Jiménez voitti päätittelin PGA Tour Champions -sarjassa voittamalla Regions Traditionin. … Tämä voitto oli hänen uransa seitsemäs titteli PGA Tour Champions -sarjassa. 21. lokakuuta 2019 Jiménez voitti Dominion Energy Charity Classicin PGA Tour Champions -turnauksessa. Hän voitti viimeisellä kierroksella 63.

Kuinka monta majoria Miguel Angel Jimenezillä on?

Hänellä on 21 voittoa Euroopan kiertueella. PGA Tour -uransa aikana 70 major mestaruusotteluissa hänen paras sijoituksensa saavutti vuoden 2000 US Openin mestaruuskilpailuissa Pebble Beachillä, jossa hän sijoittui Ernie Elsin kanssa tasan toiseksi Tiger Woodsin historialliseen 15-tahtiin. voitto, mestaruushistorian suurin.

Kuka on paras golfaaja, joka ei koskaan voita major-turnausta?

Päivitetty: Listamme 8 parhaasta pelaajasta ilman merkittävää

• Paul Casey. Kuva: Aaron Doster/USA TODAY Sports. …
  • Patrick Cantlay. Kuva: Gary A. …
  • Tony Finau. Kuva David Berding/USA TODAY Sports. …
  • Matt Kuchar. Kuva Christopher Hanewinckel/USA TODAY Sports. …
  • Tommy Fleetwood. …
  • Rickie Fowler. …
  • Xander Schauffele.

Voitko Greg Norman koskaan majorin?

Norman ei ole voittanut suurta mestaruutta Yhdysvalloissa, jossa hän on kerännyt suurimman osan henkilökohtaisesta omaisuudestaan markkinoimalla "Shark" -tuotemerkkiään. Hänen Mastersin romahdukset ovat legendaarisia, etenkin vuonna 1996, jolloin hänaloitti sunnuntain kuudella lyönnillä, ampui 78 ja hävisi viidellä Nick Faldolle.

Mikä on Jimenezin palkka?

Raul Jimenez allekirjoitti 4 vuoden 8 576 000 sopimuksen Wolverhampton Wanderers F. C.:n kanssa, mukaan lukien 2 144 000 punnan vuotuinen keskipalkka. Vuonna 2021 kantoi 2 144 000 puntaa.

Suositeltava:

Mielenkiintoisia artikkeleita
Kuinka buddha on Vishnu-avatar?
Lue lisää

Hinduismi omaksui Buddhan mytologiaansa, kun taas buddhalaisuus otti hindujumalan Krishnan omaan mytologiansa. … Kun buddhalaiset Jataka-tekstit valitsevat Krishna-Vasudevan ja tekevät hänestä Buddhan opiskelijan edellisessä elämässään, hindutekstit yhdistävät Buddhan ja tekevät hänestä Vishnun avatarin.

Kuka luetteloi galaksit?
Lue lisää

Messier-luettelo Messier-katalogi Messier-objektit ovat 110 tähtitieteellisen esineen sarja, jotka ranskalainen tähtitieteilijä Charles Messier on luetteloinut Katalogissa des Nébuleuses et des Amas d'Étoiles [Catalogue sumuista ja tähtijoukoista]

Mitä Martinille tapahtui aurora teagardenissa?