Valitettavasti monet siiderit eivät ole vegaaneja, koska monet suuret kaupalliset siideriyritykset käyttävät eläintuotteita hienontamiseen/selkeytysprosessiin. Erityisesti jotkut yritykset käyttävät seuraavia ei-vegaanisia ainesosia: gelatiini (eläinperäisestä lähteestä), isinglass, kitiini (ravun kuoret), kollageeni.
Miksi jotkut siiderit eivät ole vegaaneja?
Kuten oluen ja viinin kohdalla, siiderin kirkastamiseen käytetty suodatusprosessi saattaa tehdä siitä ei-vegaanisen. … Valitettavasti monet suositut siiderit käyttävät edelleen gelatiinia – yleensä sian tai lehmän nahan ja luiden kollageenista peräisin olevaa – hionta-aineena, joten ne eivät ole vegaaneille sopivia.
Ovatko kaikki siiderit vegaaneja?
Yllättäen ja valitettavasti v altaosa siidereistä ei ole vegaaneille sopivia. Suosituimmat tuotemerkit, kuten Kopparberg, Strongbow ja Rekorderlig, käyttävät gelatiinia valmistukseensa.
Miksi Angry Orchard ei ole vegaani?
"Angry Orchardia ei pidetä vegaanina, koska käytämme hunajaa tuotteiden makeuttamiseen." "Muutama siidereistämme on vegaanisia… "Siideremme koostuu seuraavista yhdistelmästä: kova siideri, vesi, ruokosokeri, omenamehutiiviste, hunaja, luonnollinen aromi, hiilidioksidi, omenahappo ja sulfiitit."
Miksi jotkut alkoholit eivät ole vegaanisia?
Jotkin alkoholit eivät ole vegaanisia kahdesta syystä. Yksi syy, miksi alkoholi ei ehkä ole vegaaninen, johtuu alkoholista, joka sisältää eläinperäistä tuotetta, kuten lehmänmaitoa valkovenäläisessä cocktailissa tai munia Advocaatissa tai hunajaa simassa. Toinen syy, miksi alkoholi ei ehkä ole vegaaninen, johtuu alkoholin valmistusprosessista.