Ovatko raptors poissa pudotuspeleistä 2021?

Sisällysluettelo:

Anonim

Raptors putosi pudotuspeleistä, kun Indiana Pacers voitti Cleveland Cavaliersin maanantaina.

Voiko Raptors päästä pudotuspeleihin?

Raptorsin ei odoteta pääsevän pudotuspeleihin, Vegas sanoo - Sports Illustrated Toronto Raptors News, Analysis and More.

Miten vuoden 2021 NBA-pudotuspelit toimivat?

NBA:n hallintoneuvosto hyväksyi kauden 2020–21 muodon play-in-turnaukselle, johon osallistuvat joukkueet, jotka sijoittuivat sijalle 7-10 kussakin konferenssissa. … Häviäjä pelaa sitten pudotuspelin voittajaa 9. ja 10. sijan joukkueiden välillä määrittääkseen pudotuspelien 8-sijoituksen.

Kuka on NBA:n finaalissa 2021?

NBA-finaalit 2021: Phoenix Suns vs. Milwaukee Bucks aikataulu, uutiset, kohokohdat, analyysit. Vuoden 2021 NBA-finaalit ovat ohi, ja meillä on mestari, jota emme ole nähneet 50 vuoteen. Milwaukee Bucks voitti Phoenix Sunsin kuudessa ottelussa ja voitti ensimmäisen NBA-mestaruutensa sitten vuoden 1971.

Kuka voitti NBA-mestaruuden?

Milwaukee Bucks Voita N. B. A. Mestaruus. Bucks voitti Phoenix Sunsin N. B. A. finaaliin kuudessa pelissä ensimmäisestä mestaruudesta 50 vuoteen.