Sisällysluettelo:

Anonim

Rachael Wooding on englantilainen Yorkshiressa syntynyt musiikkiteatterin esiintyjä, joka tunnetaan parhaiten esityksistään We Will Rock You -elokuvassa, jossa hän esittää lihaa ja Scaramouchea. Hän aloitti uransa musikaaleissa Saksassa, kuten Catsissa ja Starlight Expressissä.

Kuka voitti BGT 2016?

Kymmenennen sarjan voitti taikuri Richard Jones, jazzlaulaja Wayne Woodward sijoittui toiseksi ja tanssiryhmä Boogie Storm kolmanneksi. Sarjalla oli lähetyksen aikana keskimäärin noin 9,5 miljoonaa katsojaa.

Kuinka pitkälle Aliki pääsi Britain's Got Talentissa?

Kansainvälisesti arvostettu nuori britti-kreikkalainen sopraano Aliki Chrysochou räjähti maailmanlaajuiselle musiikkiskenelle vuonna 2013 menestyessään Britain's Got Talentin 7. kaudella.

Kuka voitti Britains Got Talent 2011?

Viidennen sarjan voitti laulaja Jai McDowall, laulaja Ronan Parke sijoittui toiseksi ja poikabändi New Bounce kolmanneksi.

Kuka voitti Britain's Got Talentin vuonna 2013?

Seitsemännen sarjan voitti varjoteatteriryhmä Attraction, ensimmäinen ulkomaalainen kansallinen osallistuja, joka voitti kilpailun. Koomikko Jack Carroll sijoittui toiseksi ja oopperaduo Richard & Adam sijoittui kolmanneksi. Sarjalla oli lähetyksensä aikana keskimäärin noin 10,4 miljoonaa katsojaa.

Suositeltava:

Mielenkiintoisia artikkeleita
Pitäisikö sinun hioa ennen maalausta?
Lue lisää

Vaikka hiontaa ei vaadita jokaisessa maalausprojektissa, karkeat kohdat seinissä, olivat ne sitten maalattuja tai ei, on hiottava ennen maalausta varmistaakseen maali leviää tasaisesti. … Öljypohjaiseen maaliin tulee käyttää keskikarkeaa hiekkapaperia (100-150 karkeaa).

Pitäisikö minun maksaa takaisin yleisluoton liikamaksu?